Δύναμη Ζωής: Δύο 24ωρα χρειάστηκε η διοίκηση Πατούλη/ΕΔΣΝΑ για να επιβεβαιώσει την περιφρόνησή της στην πραγματικότητα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δύναμη Ζωής: Δύο 24ωρα χρειάστηκε η διοίκηση Πατούλη/ΕΔΣΝΑ για να επιβεβαιώσει την περιφρόνησή της στην πραγματικότητα

Στην ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΔΣΝΑ στην κριτική της Δύναμης Ζωής για τον διαγωνισμό των στραγγισμάτων απαντά η περιφερειακή παράταξη της Ρ. Δούρου.

Ειδικότερα, η Δύναμη Ζωής αναφέρει:

«Δύο 24ωρα χρειάστηκε η διοίκηση Πατούλη / ΕΔΣΝΑ για να επιβεβαιώσει τη χυδαιότητά της και την περιφρόνησή της για την πραγματικότητα. Αυτή είναι η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, δυστυχώς για τους πολίτες, δυστυχώς για το δημόσιο συμφέρον, δυστυχώς για την υγιή επιχειρηματικότητα.

Ειδικότερα, η εκτενέστατη μη απάντηση της διοίκησης του ΕΔΣΝΑ (υπό τον κ. Πατούλη) στην κριτική της Δύναμης Ζωής για τον διαγωνισμό των στραγγισμάτων, προϋπολογισμού 95 εκατομμυρίων ευρώ, απλά επιβεβαιώνει την κριτική.

Ως προς την προσπάθεια να νομιμοποιήσουν το διαγωνισμό τους, συγκρίνοντας με τον διαγωνισμό που έγινε επί Διοίκησης Ρένας Δούρου, ένα έχουμε να τους πούμε: ο δικός μας διαγωνισμός, λόγω του ουσιαστικού ανταγωνισμού μεταξύ των συμμετεχόντων, έφθασε τρεις φορές να κριθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Πλήρης αντίθεση, δηλαδή, με αυτό που συμβαίνει στον ΕΔΣΝΑ, με 15 (τουλάχιστον) διαγωνισμούς να κατακυρώνονται έχοντας λάβει μία μόνον έγκυρη προσφορά. Ας μας πουν μια ακόμη ευρωπαϊκή χώρα, πέραν της Ελλάδας του κ. Μητσοτάκη, που να συμβαίνουν αυτά τα αίσχη. Κι ας φροντίσουν, επιτέλους, να αφαιρέσουν τις φωτογραφικές διατάξεις από τον παρόντα διαγωνισμό.

Κι ας το πάρουν επιτέλους απόφαση, αυτοί και η πολιτικά ομογάλακτή τους κυβέρνηση: οι απευθείας αναθέσεις και οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί των 10 δισ. την τελευταία τριετία, στην ούγια γράφουν το όνομά τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet