Δύναμη Ζωής: Εξακολουθεί να μην απαντά για τα «χαμένα» 92 λεωφορεία ο περιφερειάρχης Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δύναμη Ζωής: Εξακολουθεί να μην απαντά για τα «χαμένα» 92 λεωφορεία ο περιφερειάρχης Αττικής

Ο περιφερειάρχης Αττικής επιμένει στις αβάσιμες αιτιάσεις, στα ψέματα και στην επίρριψη των δικών του ευθυνών στη διοίκηση της Δύναμης Ζωής και τη Ρένα Δούρου, καθώς με δελτία Τύπου και τηλεοπτικές εμφανίσεις, χωρίς αντίλογο, επιμένει να μην δίνει απαντήσεις στο γιατί η Περιφέρεια Αττικής στέρησε από τους πολίτες 92 σύγχρονα λεωφορεία που θα αποτελούσαν «ανάσα» για τον στόλο των αστικών συγκοινωνιών ειδικά στη σημερινή συγκυρία της πανδημίας, όπως αναφέρει η περιφερειακή παράταξη της τέως περιφερειάρχη.

Ειδικότερα, η Δύναμη Ζωής σημειώνει ότι πρόκειται για «απαντήσεις που οφείλει στους πολίτες όχι σε μία παράταξη», προσθέτοντας ότι «αυτό σημαίνει δημοκρατικός έλεγχος και λογοδοσία στους πολίτες».

Στη συνέχεια της σχετική ανακοίνωσης η Δύναμη Ζωής τονίζει:

«Ψιλά γράμματα» για τη σημερινή διοίκηση που επιμένει να αποφεύγει την αντιπαράθεση, προτιμώντας την ασφάλεια των μονολόγων με ύβρεις κατά του τέως πρωθυπουργού και της τέως περιφερειάρχη.

Εδώ και μία εβδομάδα (στις 2 Νοεμβρίου) η Δύναμη Ζωής έχει καταθέσει αίτημα για να συζητηθεί άμεσα το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Δεν λάβαμε καμία απάντηση. Διαπιστώνουμε δε ότι η συνεδρίαση της Τετάρτης, 11 Νοεμβρίου του Περιφερειακού Συμβουλίου περιλαμβάνει 11 θέματα. Και όχι, μεταξύ τους δεν είναι το θέμα των λεωφορείων. Λογικό.

Οι προτεραιότητες του κ. Πατούλη, όπως διαπιστώνουμε καθημερινά, πόρρω απέχουν από τις αγωνίες των πολιτών, των εργαζομένων που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Είναι θέμα πολιτικών επιλογών: όταν η φυγομαχία συνδέεται με ύβρεις. Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet