Δύναμη Ζωής προς διοίκηση Περιφέρειας Αττικής: Εδώ και τώρα να προχωρήσει η Β’ φάση ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου
Κοινωνία

Δύναμη Ζωής προς διοίκηση Περιφέρειας Αττικής: Εδώ και τώρα να προχωρήσει η Β’ φάση ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου

«Στην ανάγκη εγρήγορσης και κινητοποίησης όλων των δυνάμεων, των όμορων Δήμων, καθώς και της κοινωνίας των πολιτών, για να γίνει άμεσα πράξη το όραμα της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου και το Οικολογικό Πάρκο, χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις και “εκπτώσεις”, από τον αρχικό σχεδιασμό που προωθεί η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας, κατέληξε η χθεσινή, διαδικτυακή, εκδήλωση της “Δύναμη Ζωής”», όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου της παράταξης, με επικεφαλής την τέως περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, που συντόνιζε η δημοσιογράφος Β. Κεχαγιά, προβλήθηκε σύντομο βίντεο, για το έργο ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η Δύναμη Ζωής σημειώνει:

Τη μεγάλη αγωνία τους για τις διαδοχικές καθυστερήσεις, λόγω επιλογών και χειρισμών της νυν διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, που θέτουν υπό αμφισβήτηση το μέλλον της δεύτερης φάσης του έργου της ανάπλασης, εξέφρασαν οι δήμαρχοι Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, οι τοπικοί παράγοντες του Νότιου Τομέα και του Πειραιά, καθώς και οι βουλευτές του Νότιου Τομέα, με τις παρεμβάσεις τους.

Παράλληλα, επιβεβαίωσαν για την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν να διεκδικούν την ολοκλήρωση του έργου, στη βάση των υφιστάμενων σχεδιασμών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet