Εθελοντική αιμοδοσία για τη στήριξη των αναγκών του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία για τη στήριξη των αναγκών του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»

Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» τον ΙΣΑ, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Αμπελόκηποι», διοργανώνουν την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τη στήριξη των αναγκών του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Η  δράση,  θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00 έως τις 14.00 στην αίθουσα Γυμναστηρίου του 16ου Λυκείου Αθηνών στους Αμπελοκήπους (Πανόρμου 91 και Λαρίσης). Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έχει η ειδική συνεργάτης Άθλησης του περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Σε μήνυμά του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, επισημαίνει: «Απευθύνουμε στους συμπολίτες μας κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων σε αυτό το πολύτιμο αγαθό. Ιδίως στις δύσκολες συνθήκες που επέφερε η πανδημία, πρέπει όλοι να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να διατηρηθεί σε κανονικά επίπεδα η προσφορά αίματος για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από την Covid-19.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet