Εθελοντική αιμοδοσία στις 4/4 στο 16ο Λύκειο Αθηνών στους Αμπελοκήπους
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία στις 4/4 στο 16ο Λύκειο Αθηνών στους Αμπελοκήπους

Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τον ΙΣΑ και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Αμπελόκηποι», διοργανώνει την Κυριακή 4 Απριλίου δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, για τη στήριξη των αναγκών του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τη δράση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 14:00 στην αίθουσα Γυμναστηρίου του 16ου Λυκείου Αθηνών στους Αμπελοκήπους (Πανόρμου 91 και Λαρίσης), στηρίζουν η 7η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αθηναίων και οι Αθλητικοί Σύλλογοι 7ης Κοινότητας. Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έχει η ειδική συνεργάτης Άθλησης του περιφερειάρχη Αττικής, Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Σε μήνυμά του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνει τα εξής:

«Απευθύνουμε στους συμπολίτες μας κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων σε αυτό το πολύτιμο αγαθό. Ιδίως στις δύσκολες συνθήκες που επέφερε η πανδημία, πρέπει όλοι να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να διατηρηθεί σε κανονικά επίπεδα η προσφορά αίματος για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Η διοίκηση της Περιφέρεια σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από την Covid-19.

Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία και μια απλή ιδιόχειρη ατομική και ενυπόγραφη δήλωση, που να αναφέρει ότι μετακινείται για να προσφέρει εθελοντικά αίμα στην περιοχή που διενεργείται η εθελοντική αιμοδοσία, καθώς και τον ακριβή τόπο και ώρα που πραγματοποιείται η αιμοδοσία. Επίσης μπορούν να ζητούν και Βεβαίωση από την υπηρεσία Αιμοδοσίας που διενεργεί την αιμοληψία για την επιστροφή στην οικία τους, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet