Επίσκεψη Ρ. Δούρου σε έργα σε σχολεία στη Ν. Φιλαδέλφεια
Κοινωνία

Επίσκεψη Ρ. Δούρου σε έργα σε σχολεία στη Ν. Φιλαδέλφεια

Επίσκεψη στα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία προώθησε στη θητεία της ως περιφερειάρχης Αττικής, πραγματοποίησε σήμερα (28/4) η Ρένα Δούρου, με τον δήμαρχο της πόλης, Γ. Βούρο, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου της Δύναμης Ζωής.

Μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Σπύρο Αγγέλη, τον πρώην δήμαρχο  και νυν δημοτικό σύμβουλο Άρη Βασιλόπουλο, τους πρώην αντιδημάρχους και νυν δημοτικούς συμβούλους, Γιώργο Ανεμογιάννη και Γιάννη Καλαμπόκη, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νανή Πολίτου και Μαίρη Μαργαριτοπούλου, οι κ. Δούρου και ο κ. Βούρος επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο, το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Σκρα και ανακαινισμένες παιδικές χαρές.

«Αποστολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ειδικά σε καιρούς δοκιμασίας όπως οι σημερινοί, είναι να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών. Να αφουγκράζεται τις αγωνίες τους να δίνει λύσεις, να διεκδικεί από την Κυβέρνηση πόρους και αρμοδιότητες. Περιφέρειες και Δήμοι είναι εδώ, στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα. Παλεύουμε για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων, την βιώσιμη ανάπτυξη, με κοινωνική συνοχή και προστασία του περιβάλλοντος. Βελτιώνουμε στην πράξη, με έργα υποδομής, την καθημερινότητα των πολιτών, χωρίς διακρίσει», παρατήρησε, μεταξύ άλλων, η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, Ρ. Δούρου.

Τέλος η αντιπροσωπεία της Δύναμης Ζωής, με τον δήμαρχο της πόλης επισκέφθηκαν το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ και τα έργα υπογειοποίησης των οδικών αξόνων, επισημαίνει το γραφείο Τύπου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet