Επίσκεψη Ρ. Δούρου στον Δήμο Περάματος και συνάντηση με τον δήμαρχο Γ. Λαγουδάκη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επίσκεψη Ρ. Δούρου στον Δήμο Περάματος και συνάντηση με τον δήμαρχο Γ. Λαγουδάκη

Επίσκεψη στον Δήμο Περάματος και συνάντηση με τον δήμαρχο, Γιάννη Λαγουδάκη, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουλίου 2020 η Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον τέως αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργο Γαβρίλη και τους περιφερειακούς συμβούλους, Γιώργο Αλεβιζόπουλο, Βασιλική Λάσκαρη, Κατερίνα Λογοθέτη.

Κατά τη συνάντηση έγινε ειδική αναφορά στη συνολική προσπάθεια της Περιφέρειας και του Δήμου, τα προηγούμενα πέντε χρόνια της διοίκησης της Δύναμης Ζωής, για να αποκατασταθούν οι υποδομές της πόλης σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης και λειτουργίας της, όπως έργα οδοποιίας, σχολικών κτηρίων, αθλητικών εγκαταστάσεων, αντιπλημμυρικών, παιδικών χαρών, κ.ά.

Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού εξετάστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση η πορεία έργων αυτής της περιόδου που εξελίσσονται ή εκκρεμούν, ενώ τέθηκαν επί τάπητος και νέα αιτήματα του Δήμου, όπως η λεωφορειακή σύνδεση κ.ά.

Ακόμη, έγινε ειδική αναφορά στη σχέση λιμανιού και πόλης, τα ζητήματα των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην περιοχή και εκείνα που σχετίζονται με την ανάπτυξη.

«Χρειάστηκε να φτάσουμε το 2014 για το αυτονόητο: για να μπορούν σε τούτη εδώ τη μεριά του Περάματος να ανεβαίνουν τα ασθενοφόρα, να ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα. Βρισκόμαστε λοιπόν εδώ και ανησυχούμε για την υλοποίηση ενός έργου που αφήνει τους συμπολίτες μας, τους πολίτες μιας ευρωπαϊκής χώρας, στην κατάσταση μιας ταινίας σαν τα “Κόκκινα φανάρια”. Όταν τη βλέπουμε στα καθίσματα του σινεμά, έχει νοσταλγία, όταν όμως, μετά από δεκαετίες, βιώνουμε αυτή την πραγματικότητα, έχει μόνο σκληρότητα. Καλούμε τη σημερινή διοίκηση, αλλά και την κυβέρνηση, για τη συνέχιση του έργου και για τις προοπτικές που πρέπει να δώσει σε αυτόν, τον, κατά τα άλλα, ευρωπαϊκό δήμο», δήλωσε η Ρένα Δούρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet