Επισκευή και αντικατάσταση παλαιών γεφυρών σήμανσης και συντήρηση πινακίδων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής ύψους 2,3 εκατ. ευρώ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επισκευή και αντικατάσταση παλαιών γεφυρών σήμανσης και συντήρηση πινακίδων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής ύψους 2,3 εκατ. ευρώ

Το «πράσινο» φως για την έναρξη ευρύτατων έργων επισκευής και αντικατάστασης παλαιών γεφυρών σήμανσης, αλλά και συντήρησης πινακίδων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας, με χρηματοδότηση συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ, δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον περιφερειάρχη, Γ. Πατούλη.

Ειδικότερα, προβλέπεται η επισκευή και συντήρηση υφιστάμενων γεφυρών σήμανσης με μεταλλικό φορέα, καθώς και η τοποθέτηση νέων σε  αντικατάσταση παλαιών που βρίσκονται σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής και είναι δυνατή η επισκευή τους, λόγω  εκτεταμένων φθορών ή παλαιότητας.

Στόχος των έργων είναι η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, καθώς οι φθαρμένες και αλλοιωμένες γέφυρες σήμανσης που δεν είναι πλέον ευδιάκριτες ελλοχεύουν σημαντικούς κινδύνους για τους οδηγούς.

Με αφορμή την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ο κ. Πατούλης επισημαίνει:

«Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας με στοχευμένα  έργα που δεν έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Η προστασία της ζωής των πολιτών είναι στις απόλυτες προτεραιότητές  μας και αυτό το αποδεικνύουμε έμπρακτα με συγκεκριμένες  δράσεις και πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Το οδικό δίκτυο της Αττικής, αλλάζει όψη. Εκσυγχρονίζεται, γίνεται πιο λειτουργικό και πιο ασφαλές για τους οδηγούς. Συνεχίζουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet