Επιτέλους… τέλος με τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αττική εξαιτίας της «Μήδειας»!
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επιτέλους… τέλος με τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αττική εξαιτίας της «Μήδειας»!

Τέλος, μετά από αρκετές μέρες από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια», έλαβαν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές των Βορείων Προαστίων, τουλάχιστον σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Σε σημερινή (21/2) ανακοίνωσή του, ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών Δήμων του Βόρειου Τομέα Αθηνών, σημειώνει:

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας του Δικτύου Μέσης Τάσης, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες των συνεργείων του στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης στις περιοχές Αγ. Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά. Επισημαίνεται ότι στις πληγείσες περιοχές των Β. Προαστίων πραγματοποιούνται σήμερα έκτακτες διακοπές ηλεκτροδότησης για την αντικατάσταση – πλήρη επιδιόρθωση στοιχείων του Δικτύου.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν επανηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά, όσοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρεία τηλεφωνικά στο 11500 ή 211 1900500.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ παραμένουν στις πληγείσες περιοχές για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να επέμβουν άμεσα όπου και εάν προκύψουν προβλήματα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς αυτής κακοκαιρίας και ευχαριστεί θερμά το τεχνικό του προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους, καθώς και την Πολιτική Προστασία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους Δήμους και τις Περιφέρειες, για τη συνδρομή τους στη μάχη με το χρόνο που δόθηκε για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών από τη «Μήδεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet