Επτά πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας διατίθενται στο ιατρικό προσωπικό για αντιμετώπιση του «Covid-19»
Κοινωνία

Επτά πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας διατίθενται στο ιατρικό προσωπικό για αντιμετώπιση του «Covid-19»

Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με την Ένωση Επενδυτών Κίνας – Ελλάδας, διασφάλισε επτά πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία θα διατεθούν σε ιατρούς και νοσηλευτές για την κάλυψη των αναγκών και τη διευκόλυνση των μετακινήσεών τους.

Η Ένωση, με πρωτοβουλία του προέδρου της, Changwei Xia, και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, αναλαμβάνει, ως ένδειξη έμπρακτης στήριξης και συμπαράστασης προς την Ελλάδα, τα έξοδα ηλεκτρισμού, νερού, θέρμανσης, κοινοχρήστων και διαδικτύου, για όλο το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα παραμείνουν οι ιατροί και νοσηλευτές στα διαμερίσματα.

Σε σχετική δήλωσή του ο περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει τα εξής:

«Σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες τις οποίες περνά η χώρα μας είναι καθήκον και προτεραιότητά μας η στήριξη του ιατρικού και νοσηλευτικού μας προσωπικού, που δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα για την αποτελεσματική διαχείριση αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης. Προς αυτήν την κατεύθυνση η Περιφέρεια Αττικής ανέλαβε και τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Ένωση Επενδυτών Κίνας – Ελλάδας, την οποία ευχαριστούμε θερμά και προσωπικά τον πρόεδρό της Changwei Xia για το υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, το οποίο επιδεικνύουν. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε και άλλες ανάλογες δομές, για την περαιτέρω στήριξη και διευκόλυνση του υγειονομικού μας προσωπικού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet