Ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στον περιφερειάρχη Αττικής από συλλόγους και χορωδίες
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στον περιφερειάρχη Αττικής από συλλόγους και χορωδίες

Με γιορτινούς ήχους, παιδικές φωνές και κάλαντα Χριστουγέννων γέμισε σήμερα, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, παραμονή Χριστουγέννων, το γραφείο του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, όπου παιδιά και μέλη συλλόγων του έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο περιφερειάρχης δέχθηκε θερμές ευχές. Μεταξύ άλλων του ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» και «δημιουργική θητεία» στο νέο του αξίωμα. Ο κ. Πατούλης, αφού συνεχάρη τα μέλη των συλλόγων για την προσφορά τους, τους έδωσε τις δικές του ευχές, και τους πρόσφερε συμβολικά δώρα.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε ξεχωριστά καθένα από τα μέλη των συλλόγων και τις παιδικές χορωδίες, ευχόμενος σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία.

«Ενωμένοι όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αγάπη θα εργαστούμε για να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα. Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για την Αττική που ονειρευόμαστε. Για την Ελλάδα που αξίζουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.   

Την αρχή έκανε στις 10 το πρωί ο Κινεζοελληνικός Σύνδεσμος «Sino-Hellenic Investors’ Confederation», ακολούθησαν στις 10:30 ο Επιστημονικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Νίκη», στις 11:15 το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, στις 12 η «Γέφυρα Ζωής» ΑμεΑ, στις 12:15 τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και στις 12:30 η Παιδική Χορωδία Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας. Στη μία το μεσημέρι έψαλε τα κάλαντα στον περιφερειάρχη Χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων παρουσία και της προέδρου Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη.

Χθες, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, τα κάλαντα είπαν στον περιφερειάρχη ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Α. Αυγερινός, και εθελόντριες. Ο περιφερειάρχης, στο πλαίσιο της συνάντησης, εξήγγειλε τη δημιουργία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Τράπεζας Αίματος στην Περιφέρεια Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet