Η Περιφέρεια Αττικής πρόσφερε βοήθεια στη Θεσσαλία μετά τη δοκιμασία του σεισμού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Περιφέρεια Αττικής πρόσφερε βοήθεια στη Θεσσαλία μετά τη δοκιμασία του σεισμού

Στη διάθεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει τεθεί από την Περιφέρεια Αττικής σημαντική ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας για την κάλυψη των αναγκών των σεισμοπαθών της περιοχής. Μετά από πρωτοβουλία του περιφερειάρχη, Γ. Πατούλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα η αποστολή 11 φορτηγών που μετέφεραν είδη πρώτης ανάγκης.

Το υλικό παρέλαβε ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, ενώ στην παράδοση παραβρέθηκαν η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζ. Μακρή, η βουλευτής της Ν.Δ. Σ. Μπίζιου, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου, ο αντιστράτηγος. υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ι.  Κλδεφτοσπύρος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, Β. Πινακάς, ο δήμαρχος Τυρνάβου Γ. Κόκουρας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κ. Καλαμπάκας, Ν. Λιούπας, Θ. Παιδής, Α. Μπρέζας, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης μετέφερε μήνυμα του περιφερειάρχη Αττικής επισημαίνοντας ότι η μετάβαση του ίδιου προσωπικά δεν κατέστη εφικτή, όπως επιθυμούσε ο ίδιος, καθώς λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αττική χρειάστηκε να συντονίσει μια σειρά από δράσεις και ενέργειες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet