Η Ρ. Δούρου στην Αγία Βαρβάρα – «Χωρίς μακέτες, χωρίς τυμπανοκρουσίες, στηρίζουμε τους πολίτες που “ξεχνά” η κυβέρνηση»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Ρ. Δούρου στην Αγία Βαρβάρα – «Χωρίς μακέτες, χωρίς τυμπανοκρουσίες, στηρίζουμε τους πολίτες που “ξεχνά” η κυβέρνηση»

Η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Δύναμη Ζωής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος, είχαν συνάντηση στο δημαρχείο, όπου συζήτησαν το σύνολο των θεμάτων του Δήμου, καθώς και προτάσεις επίλυσης των προβλημάτων.

Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλης Βόσσος, ο αντιδήμαρχος Πόλης, Γιάννης Πουλάκης, η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, Κωνσταντίνα Σέργη.

Κατόπιν επισκέφθηκαν έργα της διοίκησης της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η κ. Δούρου δήλωσε:

Η Δύναμη Ζωής παλεύει καθημερινά μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, όχι απλά για την ολοκλήρωση των έργων που έχουμε ξεκινήσει, αλλά και για να γίνουν και νέα έργα, πραγματικά, όχι βιτρίνας για φωτογραφίες και επικοινωνία. Ειδικά μάλιστα σε περιοχές όπως εδώ στην Αγία Βαρβάρα, που η νεοδεξιά κυβέρνηση θεωρεί δεύτερης κατηγορίας, περιοχές όπου ζουν ψυκτικοί και τεχνίτες κατά τον κ. πρωθυπουργό.

Που για αυτό τις ξεχνά και τις καταδικάζει στην περιθωριοποίηση και την υποβάθμιση και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας. Είτε κόβοντας το ρεύμα στους ευάλωτους πολίτες είτε αδιαφορώντας για έργα υποδομής ή δημόσιας υγείας.

Μπορεί ο κ. πρωθυπουργός, όταν δεν εγκαινιάζει έργα της Δύναμης Ζωής, να μιλά μπροστά σε μακέτες στη Δυτική Αθήνα, αδιαφορώντας για την καθημερινότητα που οι πολιτικές του κάνουν αβίωτη για τους πολίτες.

Στον αντίποδα, η Δύναμη Ζωής δίνει το «παρών», όπως πάντα, στηρίζοντας τους πολίτες με πράξεις. Στη διοίκηση της Περιφέρειας χθες, στο Περιφερειακό Συμβούλιο σήμερα. Πάντα στο πλευρό των ανθρώπων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet