Πώς ο Δήμος Ν. Ιωνίας υποστηρίζει ουσιαστικά τους δανειολήπτες
Κοινωνία

Πώς ο Δήμος Ν. Ιωνίας υποστηρίζει ουσιαστικά τους δανειολήπτες

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, σε μια ασφυκτική οικονομικά εποχή για την κοινωνία, ο Δήμος Νέας Ιωνίας πρωτοστατεί καθώς είναι από τους πρώτους Δήμους της Αττικής που λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης Δανειοληπτών, από τον Απρίλιο του 2019 έως σήμερα, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές και εξειδικευμένες λύσεις σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Το γεγονός αυτό αποτέλεσε κοινή διαπίστωση κατά την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, με θέμα την εκπαίδευση στελεχών των Δήμων του Βόρειου Τομέα Αθηνών σχετικά με την δημιουργία/λειτουργία Κέντρων-Γραφείων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο αρμόδιος γενικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, η αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Εκ μέρους του Δήμου Νέας Ιωνίας, συμμετείχε ο υπεύθυνος Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας, Σταύρος Κυρανάκης, καθώς και στελέχη του γραφείου Δανειοληπτών του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν μια συνάντηση υποστήριξης με τα στελέχη του γραφείου, κατόπιν συνεννόησης με την ειδική γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους στον τηλ. αριθμό: 213 2125730.

«Είμαστε δίπλα στους ευάλωτους δανειολήπτες, προκειμένου να προστατεύσουν τις περιουσίες και τις επιχειρήσεις τους που, συν τοις άλλοις, πλήττονται οικονομικά από την κρίση που αφήνει πίσω της η πανδημία του κορωνοϊού» σημειώνει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet