Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πώς θα λειτουργήσουν Δημόσιο, καταστήματα, delivery – Ποια σχολεία θα είναι κλειστά
Φωτογραφία: penteli.gov.gr
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πώς θα λειτουργήσουν Δημόσιο, καταστήματα, delivery – Ποια σχολεία θα είναι κλειστά

Η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» συνεχίζεται, καθώς αντιμέτωπες με τα έντονα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα, και Μαγνησία.

Λόγω της «Μπάρμπαρα», και σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου θα υπάρξουν αναπροσαρμογές στα ωράρια των καταστημάτων και στο Δημόσιο στις περιοχές της βόρειας Αττικής, ενώ ορισμένα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Τι ισχύει σήμερα για Δημόσιο, καταστήματα και courier-delivery

Οι εργαζόμενοι θα προσέλθουν σήμερα στις 10 το πρωί στις υπηρεσίες τους στον δημόσιο τομέα, σε Αττική, Βοιωτία, Ευρυτανία και Φθιώτιδα.

Τα καταστήματα θα ανοίξουν μετά τις 11.00 στο βόρειο κομμάτι της Αττικής και άλλες περιοχές της χώρας (όπως τη Θήβα), όπως αποφασίστηκε σε νέα συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη.

Ανάλογα με την εξέλιξη των μετερεωλογικών δεδομένων θα αποφασιστεί εάν και κατά πόσο θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στα Εθνικά Οδικά Δίκτυα που επηρεάζονται από την κακοκαιρία

Παράλληλα, απαγορεύεται η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier στις ίδιες περιοχές, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας και Σποράδων μέχρι τις 11.00 π.μ.

Αναλυτικά: Στον Δήμο Θηβαίων καθώς και σε ολόκληρη τη βόρεια, βορειοδυτική και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, ιδίως σε Φυλή, Άνω Λιόσια, Πετρούπολη, Μεταμόρφωση, Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Σταμάτα, Δροσιά, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη, Θρακομακεδόνες, Λυκόβρυση, Κεφαλάρι, Αγία Παρασκευή, Αχαρνές, Μαρούσι, Πεντέλη, Νέα Ερυθραία, Βαρυμπόμπη, Τατόι, Πεύκη, Ηράκλειο, Χολαργό, Ολυμπιακό Χωριό, Παπάγου, Φιλοθέη, Ψυχικό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Μελίσσια, Ανθούσα, Γέρακα, Παιανία, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Σπάτα, Κορωπί, Μαρκόπουλο και Πικέρμι τα εμπορικά καταστήματα θα μπορούν να είναι ανοικτά σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 από ώρα 11.00 π.μ., λόγω παγετού.

Από τα ως άνω καταστήματα εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα πρατήρια βενζίνης.

Πηγή: iefimerida.gr

Ποια σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet