Λ. Κεφαλογιάννη: Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των προγόνων μας
Κοινωνία

Λ. Κεφαλογιάννη: Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των προγόνων μας

Η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, με αφορμή τη σημερινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα.

«Τη μέρα αυτή της λαμπρής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ολόκληρος ο Ελληνισμός γιορτάζει και τιμά τον ένδοξο αγώνα της πατρίδας μας. Η ομοψυχία και το σθένος των Ελλήνων, που οδήγησαν στο Έπος του 1940, μας υπενθυμίζουν το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής και τη δίψα του λαού μας για ελευθερία, Εθνική ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα

»Όλοι εμείς καλούμαστε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των προγόνων μας, να πορευτούμε ενωμένοι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, έχοντας πάντα κοινό στόχο το καλό της Πατρίδας μας αγωνιζόμενοι για ένα καλύτερο μέλλον.

»Ζήτω το Έθνος! Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες & όλους τους Έλληνες!

Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων στην Κηφισιά

Η αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών παρέστη ανήμερα της Εθνικής Εορτής στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς. Η κ. Κεφαλογιάννη παρακολούθησε την τελετή Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου, την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων στην Κηφισιά, καταθέτοντας στεφάνι εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής και τη μαθητική παρέλαση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet