«Μήδεια» – Μαρουσάκης: Ισχυρότερο το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας – Πώς και πότε θα «χτυπήσει» στην Αττική
Κοινωνία

«Μήδεια» – Μαρουσάκης: Ισχυρότερο το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας – Πώς και πότε θα «χτυπήσει» στην Αττική

Σφοδρότερο θα είναι το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Μήδεια» που θα κάνει το πέρασμα του και από την Αττική τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για τη σφοδρότητα του δεύτερου κύματος της κακοκαιρίας, η οποία ήδη έχει προκαλέσει προβλήματα τόσο στην Αττική όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας. 

Η αυριανή ημέρα αναμένεται να είναι δυσκολότερη. Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας στο OPEN, αν και τα φαινόμενα αρχίζουν και εξασθενούν στη Βόρεια Ελλάδα, το πολικό ψύχος θα παραμείνει σήμερα και αύριο, ενώ οι χιονοπτώσεις μετατοπίζονται στα νότια και ανατολικά τμήματα της χώρας.

Ειδικότερα για την Αττική, η κακοκαιρία αναμένεται να εξελιχθεί σε δύο κύματα. Το πρώτο κύμα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το δεύτερο θα κάνει την εμφάνισή του αύριο τα ξημερώματα.

Σήμερα τα χιόνια αναμένεται να συνεχιστούν στην Αττική μέχρι νωρίς το απόγευμα, οπότε και αναμένεται πρόσκαιρη βελτίωση, ενώ από τα ξημερώματα της Τρίτης και μέχρι αργά το βράδυ αύριο, θα ξεκινήσουν και πάλι οι χιονοπτώσεις, ντύνοντας και πάλι στα «λευκά» τον νομό.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet