«Μήδεια»: Παραμένουν χωρίς ρεύμα χιλιάδες νοικοκυριά – Συνεχίζονται οι εργασίες επανηλεκτροδότησης
Eurokinissi.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Μήδεια»: Παραμένουν χωρίς ρεύμα χιλιάδες νοικοκυριά – Συνεχίζονται οι εργασίες επανηλεκτροδότησης

Χωρίς ρεύμα παραμένουν χιλιάδες νοικοκυριά τρεις ημέρες μετά την άφιξη της κακοκαιρίας «Μήδεια» στην Αττική.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, μετά τις ολονύχτιες εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που προκάλεσε στην ηλεκτροδότηση η «Μήδεια», σήμερα (18/2) το πρωί περίπου 8.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Το συνολικό δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Αττικής θα ενισχυθεί περαιτέρω σήμερα με επιπλέον 25 συνεργεία (περίπου 60 άτομα), που θα προσέλθουν από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου, Ηπείρου και της Κεντρικής Ελλάδος, καθώς έχουν αποκατασταθεί στις περιοχές αυτές οι ζημιές από τη «Μήδεια».

Έως αργά το βράδυ της Τετάρτης είχαν ηλεκτροδοτηθεί περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις και καθόλη τη διάρκεια της νύχτας συνεχίστηκαν οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 5 γραμμών Μέσης Τάσης, σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κ.λπ.) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή. Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την Εταιρεία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 211 1900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet