Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής ο φιλανθρωπικός αγώνας 100 ωρών «NoFinish Line»
Κοινωνία

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής ο φιλανθρωπικός αγώνας 100 ωρών «NoFinish Line»

Ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες της Αττικής να συμμετάσχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα 100 ωρών «NoFinish Line», που φέτος θα διεξαχθεί με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, από τις 25 έως και τις 29 Μαΐου στην αγορά του Καλατράβα, στο ΟΑΚΑ, με στόχο τη στήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», απεύθυνε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τη σχετική συνέντευξη Τύπου.

Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, πρόκειται για έναν φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνεται για 6η χρονιά στη χώρα μας από τη διεθνή Οργάνωση φιλανθρωπικών δράσεων για το παιδί «NoFinish Line International». Ειδικότερα, θα μπορούν να συμμετάσχουν πολίτες κάθε ηλικίας και να περπατήσουν ή να τρέξουν ανάλογα με την προτίμησή τους για όση ώρα επιθυμούν. Τα χιλιόμετρα που θα κάνουν καταγράφονται μέσω beeper και μετατρέπονται σε ευρώ, τα οποία φέτος, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου, θα διατεθούν για την ενίσχυση του ξενώνα που θα εγκαινιαστεί σύντομα με στόχο τη φιλοξενία μητέρων και παιδιών, προσφύγων από την Ουκρανία.

Στη συνέντευξη Τύπου εκτός από τον κ. Πατούλη και την κ. Μαρτίνου συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας του «NoFinish Line International» και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του «NoFinish Line Athens» Γιάννης Νικολάου, η Ολυμπιονίκης του μήκους Νίκη Ξάνθου ως νέα πρέσβειρα του αγώνα, οι επίσης πρέσβειρες της εθνικής βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Κυριακή Φιλτισάκου, Έφη Κουρκουτσάκη και Χριστίνα Παπαδοπούλου, συνοδευόμενες από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, η δρομέας μεγάλων αποστάσεων Αναστασία Μαρινάκου, ο πρεσβευτής της διοργάνωσης Ησαϊας Ματιάμπα, ο οποίος αφιλοκερδώς θα τραγουδά στον αγώνα, ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιορής και εκπρόσωποι των υπόλοιπων χορηγών του «6oυ NoFinish Line Athens». Παραβρέθηκαν, επίσης, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη και η ειδική συνεργάτης σύμβουλος του περιφερειάρχη σε ζητήματα αθλητισμού Χ. Γαλανοπούλου.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet