Με τον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με τον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, συναντήθηκε με τον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Α. Δασκαλάκη, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι προσπάθειες της Αστυνομίας για την πιστή τήρηση των προληπτικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, με τον κ. Δασκαλάκη να υπογραμμίζει ότι για το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. προτεραιότητα είναι αυτή την περίοδο να παρέχεται βοήθεια στους πολίτες προκειμένου να εφαρμόζουν τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με στόχο τον περιορισμό του κινδύνου διασποράς.

Ο κ. Δασκαλάκης ευχαρίστησε θερμά τον περιφερειάρχη για την έμπρακτη στήριξή του, με αφορμή την προφορά από την Περιφέρεια σημαντικής ποσότητας υγειονομικού υλικού προστασίας. «Είστε πάντα στο πλευρό μας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον κ. Δασκαλάκη για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία αυτή την κρίσιμη περίοδο, επισημαίνοντας πως καταβάλλει ένα δύσκολο έργο προς όφελος των πολιτών και διαμήνυσε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους. 

Αμέσως μετά, σε δήλωσή του, ο κ. Πατούλης επισήμανε:

«Είμαστε υπερήφανοι για το αξιόμαχο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή και επιτελεί σημαντικό έργο με στόχο την ασφάλεια των πολιτών. Ήταν καθήκον μας να συμβάλλουμε στην καλύτερη θωράκιση του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. διευκολύνοντας το έργο τους και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους.

»Με τη στάση και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που επιδεικνύουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, αποτελούν πρότυπο και στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας ότι όλοι μαζί, με ενότητα, θα τα καταφέρουμε και θα βγούμε νικητές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet