Νέα απόπειρα αντιγραφής στις θεωρητικές εξετάσεις για νέους οδηγούς αυτή τη φορά στα Βόρεια
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέα απόπειρα αντιγραφής στις θεωρητικές εξετάσεις για νέους οδηγούς αυτή τη φορά στα Βόρεια

Απόπειρα αντιγραφής με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια των θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών στο Μαρούσι.

Πρόκειται για αλλοδαπή υποψήφια που έγινε αντιληπτή από τα στελέχη της διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βόρειου Τομέα Αθηνών που επιτηρούσαν τη διαδικασία.

Η εξεταζόμενη υποψήφια οδηγός κίνησε υποψίες και αμέσως ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου. Από τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αξιωματικοί, εντοπίστηκε ειδικό σύστημα μετάδοσης των σωστών απαντήσεων. Ακολούθησε η διαδικασία της ανάκρισης και των καταθέσεων από τα στελέχη της διεύθυνσης Μεταφορών του Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό από την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, ενώ αντίστοιχα, ενημερώθηκε και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Αττικής, ανέφερε:

«Δεν εφησυχάζουμε, αλλά με την πολύτιμη συνεργασία και ετοιμότητα του προσωπικού μας πατάσσουμε κάθε παράνομη ενέργεια που εντοπίζεται κατά τη διενέργεια των εξετάσεων.

»Συγχαίρουμε τα στελέχη και στη διεύθυνση Μεταφορών στον Βόρειο Τομέα Αθηνών για την εγρήγορση και την υπευθυνότητά τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

»Ως διοίκηση βρισκόμαστε στο στάδιο της επεξεργασίας συστήματος για τη διασφάλιση του αδιάβλητου της εξεταστικής διαδικασίας, την ψηφιοποίηση και την απλοποίηση των διαδικασιών. Βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση του πολίτη, βάζουμε οριστικό τέλος σε φαινόμενα συγκάλυψης, διαφθοράς, σε κάθε περιθώριο παρανομίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet