Νέες αιχμές ΣΥΠΑ για περιφερειακή αρχή, αυτή τη φορά για τον αγώνα Ολυμπιακού – ΑΕΚ
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Νέες αιχμές ΣΥΠΑ για περιφερειακή αρχή, αυτή τη φορά για τον αγώνα Ολυμπιακού – ΑΕΚ

Συντηρεί την κόντρα με την περιφερειακή αρχή του Γιώργου Πατούλη ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής. Αυτή τη φορά, ο ΣΥΠΑ αφήνει αιχμές για την ανακοίνωση της διοίκησης της Περιφέρειας αναφορικά με την άδεια πραγματοποίησης του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΠΑ αναφέρει:

Στα πολιτικά παιχνίδια και τα συμφέροντα που θέλει να υπηρετήσει ο περιφερειάρχης Αττικής εμπλέκει τώρα και τη Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού της Περιφέρειας αναφορικά με το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας Κυπέλλου ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ομάδες Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου του, με τίτλο «Άγνοια Πατούλη για το ΟΚ της Περιφέρειας για τη Ριζούπολη», αναφέρει αβάσιμα στοιχεία και ανακατεύει άσχετα πράγματα, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις…

Η υπηρεσία λειτούργησε ως όφειλε, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες της και όλα τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία. Η υπηρεσία ενεργεί σύμφωνα με τη νομοθεσία και αντιμετωπίζει με «τα ίδια μέτρα και σταθμά» όλους τους αγώνες κι όλες τις ομάδες.

Στην κατεύθυνση αυτή σημειώνουμε ότι:

  1. Η άδεια αγώνα σύμφωνα με τη νομοθεσία εκδίδεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού και υπογράφεται από τον Διευθυντή της υπηρεσίας. Η αρμοδιότητα υπογραφής δηλαδή ανήκει στους υπηρεσιακούς παράγοντες κι όχι στον εκάστοτε Περιφερειάρχη.
  2. Για να εκδοθεί η άδεια αγώνα απαιτείται η κατάθεση από την ΕΠΟ των συγκεκριμένων δικαιολογητικών που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, κι όλα αυτά κατατέθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία.
  3. Η καταλληλότητα του γηπέδου προκύπτει από την άδειά του, η οποία, όπως και των περισσοτέρων γηπέδων έχει παραταθεί με απόφαση του υπουργού Αθλητισμού έως 31-8-2020, επομένως δεν τίθεται το ζήτημα στην κρίση της Δ/νσης Αθλητισμού της Περιφέρειας. Εξάλλου στο συγκεκριμένο γήπεδο όλο το προηγούμενο διάστημα γίνονταν αγώνες στο πλαίσιο επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.
  4. Οι συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα δεν αποτελούν αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού, πόσο μάλλον, που ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Πού αποσκοπούν λοιπόν οι κορώνες του κ. Πατούλη; Μήπως για τις εντυπώσεις ή μήπως παίρνει θέση στις επιχειρηματικές κόντρες ΜελλισανίδηΜαρινάκη; Γιατί έπρεπε να ενημερωθεί; Μήπως για να παζαρέψει κάτι ή να πουλήσει κάποια εκδούλευση;

Οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού λειτούργησαν άψογα, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Λίγη εμπιστοσύνη δεν βλάπτει…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet