Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία της γραμμής του τραμ μεταξύ των στάσεων «Αγία Σκέπη» και «ΣΕΦ»
athenstransport.com
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία της γραμμής του τραμ μεταξύ των στάσεων «Αγία Σκέπη» και «ΣΕΦ»

Στο πλαίσιο της κατασκευής των έργων υποδομών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου (Φάση Α’) ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του τμήματος της γραμμής του τραμ μεταξύ των στάσεων «Αγία Σκέπη» και «ΣΕΦ» στη νέα της θέση, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τη Δευτέρα 11/1/2021, η γραμμή ηλεκτροδοτήθηκε και ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια της ΣΤΑΣΥ, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των εγκαταστάσεων και με σκοπό η γραμμή να παραδοθεί στο επιβατικό κοινό τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επεσήμανε σχετικά:

«Παράλληλα με την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου που θα αλλάξει το πρόσωπο της Αττικής, συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του δικτύου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αττικής και ειδικότερα στον Πειραιά, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας της πόλης.

»Ο σεβασμός στο περιβάλλον, η βιώσιμη αστική κινητικότητα αποτελούν για εμάς προτεραιότητες, αδιαμφισβήτητες. Προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα το όφελος της Αττικής, των πολιτών και των υποδομών της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet