Ξεκινά η επισκευή και αντικατάσταση κατεστραμμένων αρμών γεφυρών στο πρωτεύον αστικό oδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ξεκινά η επισκευή και αντικατάσταση κατεστραμμένων αρμών γεφυρών στο πρωτεύον αστικό oδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής

Υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου επισκευής και αντικατάστασης κατεστραμμένων αρμών γεφυρών στο πρωτεύον αστικό δικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο έργο προβλέπει την τακτική συντήρηση, επισκευή αλλά και αντικατάσταση των αρμών διαστολής οι οποίοι υπάρχουν στα σημεία σύνδεσης των οδικών γεφυρών του πρωτεύοντος αστικού οδικού δικτύου.

Πρόκειται για εργασίες νευραλγικής σημασίας, όπως αναφέρει η Περιφέρεια, καθώς το υλικό των αρμών διαστολής συχνότατα εμφανίζει κόπωση από το πέρασμα των χρόνων, με αποτέλεσμα να μην επιτελεί τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται, που δεν είναι άλλος από την απόσβεση των συστολών και διαστολών που παρουσιάζουν τα διαφορετικά τμήματα από τα οποία αποτελείται μία οδική γέφυρα.

Ο κ. Πατούλης επισημαίνει σχετικώς:

«Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας ότι στο επίκεντρο των πολιτικών μας είναι η ασφάλεια του πολίτη. Σε αυτό το πλαίσιο υλοποιούμε έργα που στόχο έχουν την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο αστικό δίκτυο που είναι στην αρμοδιότητά μας και τα οποία εκσυγχρονίζουν τις υποδομές μας, προς όφελος των πολιτών. Θα συνεχίσουμε προς την ίδια  κατεύθυνση και με άλλες παρεμβάσεις, καθώς η ποιοτική βελτίωση της ζωής και η προστασία των πολιτών είναι προτεραιότητα».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet