ΟΑΣΑ: Πώς θα κινηθούν αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
zoulga.gr
Κοινωνία

ΟΑΣΑ: Πώς θα κινηθούν αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πολύ δύσκολη θεωρεί ο ΟΑΣΑ την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων των λεωφορείων στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας και επισημαίνει ότι όσα πραγματοποιηθούν θα ξεκινήσουν μετά τις 7 το πρωί της Τετάρτης 17/2.

Ο Οργανισμός επισημαίνει ότι στη διάρκεια της ημέρας θα επανεκτιμηθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων στις συγκεκριμένες γραμμές και προσθέτει ότι «εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής διενεργούν αυτοψίες προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων σε όλο το δίκτυο. Προτεραιότητα θα δοθεί αύριο στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες, ενώ παράλληλα θα καταβάλλονται προσπάθειες για να κυκλοφορήσουν οχήματα στους κεντρικούς άξονες των Βορείων, Νοτίων και Δυτικών Προαστίων».

Για ό,τι αφορά τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, ο ΟΑΣΑ αναφέρει ότι γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε και αύριο να λειτουργήσει το τμήμα Πειραιάς – Νέα Ιωνία και ταυτόχρονα να τεθεί σε λειτουργία και το υπόλοιπο τμήμα μέχρι την Κηφισιά, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό.

Οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό θα λειτουργούν κανονικά, όπως και σήμερα, εκτός από το τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Δρομολόγια θα διεξάγονται επίσης σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet