Αντίθετη η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην απόφαση της Περιφέρειας για στήριξη του «2020 Basketball Champions League Final 8»
Αθλητισμός

Αντίθετη η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην απόφαση της Περιφέρειας για στήριξη του «2020 Basketball Champions League Final 8»

Κατηγορηματική αντίθετη στην έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής της στήριξης της Περιφέρειας, με ποσό 220.000 ευρώ, στην ευρωπαϊκή διοργάνωση «2020 Basketball Champions League Final 8», που θα διεξαχθεί στην Αθήνα», δηλώνει η παράταξη Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική.

«Την κρίσιμη ώρα της πανδημίας, ο περιφερειάρχης ιεραρχεί ως προτεραιότητα για την Αττική και την Περιφέρεια να διατεθούν τα χρήματά της σε ενοικίαση του γηπέδου της ΓΓΑ και φιέστες» σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή της.

Επίσης, προσθέτει ότι «παράλληλα, με απόφαση του κ. Πατούλη, η Περιφέρεια Αττικής θα διαθέσει στους διοργανωτές και 500 test ανίχνευσης κορωνοιού, που θα διενεργήσουν τα εξειδικευμένα κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ και τα οποία κρίνονται απαραίτητα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου της FIBA», το κόστος των οποίων «δεν περιλαμβάνεται στην απόφαση και άρα θα είναι ένα επιπλέον κόστος για την Περιφέρεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet