Ο Γ. Πατούλης βραβεύτηκε με το μετάλλιο της Εκκλησίας της Ελλάδος από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Γ. Πατούλης βραβεύτηκε με το μετάλλιο της Εκκλησίας της Ελλάδος από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Το μετάλλιο της Εκκλησίας της Ελλάδος απένειμε στον περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος Β’, σε μία ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 21 Οκτωβρίου, στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο.

«Η βράβευση στον κ. Πατούλη έγινε μετά από σχετική πρωτοβουλία του μακαριωτάτου, ως ένδειξη ευχαριστίας και εκτίμησης για τη συνδρομή και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του περιφερειάρχη στην πραγματοποίηση της επιτυχημένης μουσικής εκδήλωσης “Για την Πίστη και τη Λευτεριά”, που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, και με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια», αναφέρει η περιφερειακή αρχή και προσθέτει:

«Κατά τη σημερινή (21/10) τους συνάντηση ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών εξήρε τη διαχρονική στήριξη του περιφερειάρχη στο έργο της Αρχιεπισκοπής και αναφέρθηκε στη συνεργασία τους, με ιδιαίτερα γόνιμα αποτελέσματα σε τομείς με κοινωνικό πρόσημο».

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε θερμά τον αρχιεπίσκοπο για την απονομή του βραβείου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά που σήμερα ο μακαριώτατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος Β’, με τιμά με το μετάλλιο της Εκκλησίας της Ελλάδος για τη συμβολή μας στη διοργάνωση της εξαιρετικής εκδήλωσης που έγινε στο Παναθηναικό Στάδιο, τιμώντας την ιστορική επέτειο της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και προσωπικά τον αρχιεπίσκοπο, συνεχίζουμε τη γόνιμη και αγαστή συνεργασία, η οποία ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας ως προτεραιότητα δράσεις οι οποίες αφ’ ενός αναδεικνύουν το πολιτιστικό και ιστορικό κεφάλαιο της χώρας και ιδιαίτερα της Αττικής μας και αφ’ ετέρου συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων. Θα συνεχίσουμε τη συμπόρευσή μας με την ίδια δυναμική και δημιουργικότητα. Ευχαριστώ και πάλι για την τιμή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet