Ο Γ. Πατούλης στα εγκαίνια του νέου ψηφιακού αγγειογράφου – στεφανιογράφου του Γ.Ν. Νίκαιας
Κοινωνία

Ο Γ. Πατούλης στα εγκαίνια του νέου ψηφιακού αγγειογράφου – στεφανιογράφου του Γ.Ν. Νίκαιας

Στην αναγκαιότητα ανάπτυξης ενός συγκεκριμένου στρατηγικού σχεδίου, στόχος του οποίου θα είναι η θωράκιση της υγείας των πολιτών, η υλοποίηση δράσεων πρόληψης και προσυμπτωματικού ελέγχου, αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τα εγκαίνια λειτουργίας του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου – Στεφανιογράφου του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» – ΓΝ Δ. Αττικής «Αγία Βαρβάρα».

Ο τομογράφος εξασφαλίστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και έρχεται να καλύψει επιτακτικές ανάγκες στον τομέα υγείας των πολιτών. Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, της προκατόχου του και επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ζωής, Ρένας Δούρου, του βουλευτή και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη, των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Ι. Τραγάκη και Δ. Μαρκόπουλου, του αν. διοικητή του νοσοκομείου, Ι. Κούρλα, του δημάρχου Αγ. Βαρβάρας, Λ. Μίχου, της αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Σ. Αντωνάκου, της εντεταλμένης συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής Ε. Μπαρμαγιάννη, κ.ά.

Ο κ. Γ. Πατούλης με αφορμή τα εγκαίνια έκανε αναφορά στον στρατηγικό στόχο της Περιφέρειας που είναι η βελτίωση της υγείας όλων των πολιτών και η μείωση των ανισοτήτων.

«Αυτόν τον στόχο μπορούμε να τον υλοποιήσουμε με ολοκληρωμένο σχέδιο για την υγειονομική θωράκιση των κατοίκων της Αττικής», σημείωσε ο περιφερειάρχης, ο οποίος έκανε γνωστό ότι το επόμενο διάστημα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τους βασικούς άξονες του στρατηγικού του σχεδίου που θα ξεκινήσει να υλοποιείται άμεσα για τη θωράκιση της υγείας των πολιτών.

«Θέλουμε να κάνουμε την Περιφέρεια της Αττικής μια Περιφέρεια υγείας και ευεξίας. Θέλουμε ο κάθε πολίτης μέσα από την πρόληψη και  τον προσυμπτωματικό έλεγχο, να έχει την ευκαιρία επιλογής ενός υγιεινού τρόπου ζωής» τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet