Ο Γ. Πατούλης χαιρέτισε την απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων του Μαραθωνίου από τον ΣΕΓΑΣ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Γ. Πατούλης χαιρέτισε την απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων του Μαραθωνίου από τον ΣΕΓΑΣ

Την τήρηση της δέσμευσης του ΣΕΓΑΣ να απομακρύνει όλες τις διαφημιστικές αφίσες που είχαν αναρτηθεί στους δρόμους της Αττικής με αφορμή τη διοργάνωση του Μαραθωνίου χαιρέτισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Κ. Παναγόπουλος και Β. Σεβαστής αντίστοιχα, με επιστολή που απέστειλαν στον περιφερειάρχη τον ενημερώνουν ότι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, απομακρύνθηκαν όλα τα μπάνερς που είχαν αναρτηθεί για τη διευκόλυνση των δρομέων.

Παράλληλα επισημαίνουν ότι ο σεβασμός της Ομοσπονδίας στο περιβάλλον είναι δεδομένος όπως και η στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλει το τελευταίο διάστημα η Περιφέρεια Αττικής, να μπει ένα τέλος στο φαινόμενο της αφισορύπανσης.

Με αφορμή την επιστολή του ΣΕΓΑΣ ο κ. Πατούλης επισήμανε:

«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που ο ΣΕΓΑΣ τήρησε τον λόγο του και έσπευσε να απομακρύνει όλες τις διαφημιστικές πινακίδες που είχαν αναρτηθεί στους δρόμους της Αττικής, με στόχο τη διευκόλυνση των δρομέων που συμμετείχαν στο σπουδαίο αθλητικό γεγονός του Μαραθωνίου.

»Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει την προσπάθεια να μπει ένα τέλος στο απαράδεκτο φαινόμενο της αφισορύπανσης και δεν πρόκειται να δείξει την παραμικρή ανοχή σε όσους παρανομούν.

»Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να λειτουργεί εις βάρος του περιβάλλοντος αλλά και της ασφάλειας των οδηγών. Όποιος αδιαφορεί για τους νόμους, θα υφίσταται τις συνέπειες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet