Παράδοση κάδων ανακύκλωσης εσωτερικού χώρου από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά
Κοινωνία

Παράδοση κάδων ανακύκλωσης εσωτερικού χώρου από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά

Με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη παραδόθηκαν στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης. Η σχετική δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος αύξησης των ποσοστών ανακύκλωσης και διαλογής στην πηγή που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής.  

Τους ειδικούς κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών διαλογής στην πηγή παρέλαβε ο πρόεδρος του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά Γ. Καφές, συνοδευόμενος από τον Β. Γιάνναρο (διοικ. γραμματέας Β/ΠΕ) και τη Μ. Μαραγκουδάκη (διοικ. γραμματέας).

Τον περιφερειάρχη Αττικής συνόδευσε η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στ. Αντωνάκου.

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο εκτεταμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης και επανάχρησης υλικών που εφαρμόζει η Περιφέρεια σε όλες τις περιοχές της Αττικής, με στόχο την ελαχιστοποίηση ως το 2025 του συνολικού όγκου που επιστρέφει ως απορρίμματα. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή φορέων όπως το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά στην πρωτοβουλία, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη λειτουργία του Παρατηρητηρίου Ανακύκλωσης από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ. Επιπλέον, σε ό,τι αφορά στον Πειραιά, ο περιφερειάρχης ανέφερε ότι τοποθετούνται 1.000 κάδοι σε ισάριθμα σημεία, ενώ έχουν διατεθεί 180 απορριμματοφόρα βιοαποβλήτων.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet