Περιπολίες στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης» – Αποκαθίστανται οι ζημιές που προκάλεσαν πολίτες
kwstasf.gr
Κοινωνία

Περιπολίες στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης» – Αποκαθίστανται οι ζημιές που προκάλεσαν πολίτες

Μετά από σχετική εντολή που δόθηκε από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και υπό τον συντονισμό του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης», προχωρούν με γοργούς ρυθμούς εργασίες αποκατάστασης της περιμετρικής περίφραξης του πάρκου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, ομάδα πολιτών εισήλθε στο πάρκο σπάζοντας λουκέτα και αφαιρώντας πινακίδες, παρά τη ρητή απαγόρευση εισόδου για λόγους προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Επιπρόσθετα από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου, λειτουργεί φύλαξη εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, τόσο για τη διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας όσο και για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, όπως ορίζεται στο άρθρο 26, της από 14-03-2020 ΠΝΠ «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Οι υπηρεσίες φύλαξης ισχύουν από το πρωί έως το βράδυ και για όλες τις μέρες του μήνα, συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακων και επίσημων αργιών.

Ο περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε σχετικά:

«Δεν θα επιτρέψουμε άλλες παραβατικές συμπεριφορές που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Προτεραιότητά μας είναι να προφυλάξουμε τους πολίτες και τη δημόσια περιουσία. Αν όλοι επιδείξουμε τη δέουσα υπομονή, κατανόηση, αλλά και αλληλεγγύη, τότε σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα όλοι μαζί να απολαύσουμε τα πάρκα και όλους τους ελεύθερους χώρους της Αττικής μας. Σε αυτή τη μάχη είμαστε όλοι μαζί και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet