Περιφέρεια Αττικής: Ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων – Έκτακτη σύσκεψη για τον κορωνοϊό
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: Ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων – Έκτακτη σύσκεψη για τον κορωνοϊό

Η Περιφέρεια Αττικής καλεί για προληπτικούς λόγους όλους τους Δήμους ευθύνης της, μετά τις σχετικές ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, να προβούν σε ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματίσει μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό ακυρώνονται και οι εκδηλώσεις που είχε σχεδιάσει η Περιφέρεια Αττικής και οι Δήμοι Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Ιλίου στο πάρκο Τρίτση, για τα Κούλουμα.

Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια στις 6 το απόγευμα

Εν τω μεταξύ, συγκαλείται το απόγευμα της Πέμπτης 27/2, στις 6μ.μ., στην Περιφέρεια Αττικής, έκτακτη σύσκεψη με κεντρικό θέμα την εποχική γρίπη και τον κορωνοϊό.

Στη σύσκεψη, η οποία θα λάβει χώρα υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, θα συμμετέχουν ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χρήστος Μήττας, οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, η  προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Γεωργία Ζαρδαβά, εκπρόσωποι από τους Ιατρικούς Συλλόγους Αττικής και Πειραιά, εκπρόσωποι επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της ΕΙΝΑΠ (Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά), του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, του  ΣΦΕ, του ΠΕΦ κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet