Ρ. Δούρου ενόψει της απολογίας της για την εθνική τραγωδία της Μάνδρας: Σημαντική ημέρα για την αποκατάσταση της αλήθειας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ρ. Δούρου ενόψει της απολογίας της για την εθνική τραγωδία της Μάνδρας: Σημαντική ημέρα για την αποκατάσταση της αλήθειας

Με αφορμή τη σημερινή (10/1) απολογία της για την εθνική τραγωδία της Μάνδρας η τέως περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ζωής, Ρένα Δούρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Είναι αυτονόητο ότι όλες και όλοι μας οφείλουμε να εμπιστευόμαστε την κρίση των θεσμών σε μια διαδικασία που ξεκίνησε με τη μηνυτήρια αναφορά μας τον Νοέμβριο του 2017 στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Σήμερα έχω την δυνατότητα με την απολογία μου ενώπιον της Δικαιοσύνης να συμβάλλω ενεργά με την πλήρη παράθεση όλων των στοιχείων, προκειμένου να λάμψει αλήθεια για τις διαχρονικές ευθύνες όσων ενέχονται για την τραγωδία στη Μάνδρα.

Είναι σημαντική ημέρα για την ίδια την αποκατάσταση της αλήθειας τόσο για τα ίδια τα θύματα και τις οικογένειές τους όσο και απέναντι στην ανελέητη απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τους πολιτικούς μας αντιπάλους που με στοχοποίησαν, εργαλειοποιώντας την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Για τα υπόλοιπα θα περιμένουμε την δικαστική απόφαση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet