Ρ. Δούρου: Η κυβέρνηση οφείλει να καταστήσει άμεσα λειτουργικό το Νοσοκομείο «Αγ. Βαρβάρα»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ρ. Δούρου: Η κυβέρνηση οφείλει να καταστήσει άμεσα λειτουργικό το Νοσοκομείο «Αγ. Βαρβάρα»

Στην κινητοποίηση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας στην είσοδο του Νοσοκομείου «Αγ. Βαρβάρα» βρέθηκε η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Δύναμη Ζωής, Ρένα Δούρου, η οποία ζητά από την κυβέρνηση «να το καταστήσει άμεσα λειτουργικό».

Η Δύναμη Ζωής αναφέρει: «Απέναντι στην επικίνδυνη, ανεύθυνη και ανεπαρκή πολιτική της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη που πεισματικά αρνείται την ενίσχυση του συστήματος δημόσιας υγείας, του μόνου αναχώματος στην πανδημία, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σταθερά διεκδικεί τη στήριξη του ΕΣΥ. Στο πλαίσιο αυτό η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας, διεκδικώντας το Νοσοκομείο Αγίας Βαρβάρας να χρηματοδοτηθεί και να προχωρήσουν άμεσες προσλήψεις για τη στελέχωσή του, οργάνωσε σήμερα κινητοποίηση στην είσοδο του Νοσοκομείου».

Η κ. Δούρου σημειώνει σχετικά: «Διεκδικούμε το αυτονόητο μέσα στον σημερινό υγειονομικό ζόφο. Το νοσοκομείο που είχε κλείσει ο Α. Γεωργιάδης στα σκληρά μνημονιακά χρόνια είναι σήμερα ανοικτό αλλά χωρίς προσλήψεις χωρίς χρηματοδότηση από την κυβέρνηση, δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά. Η κυβέρνηση οφείλει να το καταστήσει άμεσα ουσιαστικά λειτουργικό. Δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη για την προστασία των πολλών. Εκείνων που η κυβέρνηση στοχοποιεί, με τις διχαστικές της πολιτικές, απαξιώνοντας διαρκώς τα δημόσια νοσοκομεία και επιρρίπτοντας μονίμως τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Καθημερινά οι πολίτες της περιοχής, οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου “Αγία Βαρβάρα” ζουν την εγκατάλειψή τους, είτε πρόκειται για κτήρια είτε για εξοπλισμό», υπογραμμίζει η δημοτική παράταξη και καταλήγει:

«Σήμερα η Δύναμη Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής διεκδικεί την ολοκλήρωση της ανακαίνισης των κτηρίων, καθώς και των διαδικασιών που έχουν καθυστερήσει για τα οκτώ μηχανήματα τεχνητού νεφρού και για τον υπόλοιπο σχετικό εξοπλισμό, στο πλαίσιο του προγράμματος που είχε δρομολογήσει ως διοίκηση της Περιφέρειας, για τη στήριξη όλων των Νοσοκομείων του ΕΣΥ στην Αττική».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet