Ρ. Δούρου και Ν. Παππάς στον μαρτυρικό τόπο του σκοπευτηρίου Καισαριανής
Κοινωνία

Ρ. Δούρου και Ν. Παππάς στον μαρτυρικό τόπο του σκοπευτηρίου Καισαριανής

Τη μνήμη των 200 πατριωτών και όλων των υπόλοιπων εκτελεσθέντων από τους ναζί κατακτητές τίμησαν την Κυριακή 9/5, στον μαρτυρικό χώρο του σκοπευτηρίου Καισαριανής, η Ρένα Δούρου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Δύναμη Ζωής, με τον Νίκο Παππά, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, συνοδευόμενοι από τον περιφερειακό σύμβουλο της Δύναμης Ζωής Σπύρο Αγγέλη.

«Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ισότητα. Το μήνυμα της θυσίας των 200 πατριωτών που εκτέλεσαν οι ναζί κατακτητές παραμένει πάντα επίκαιρο» δήλωσε σχετικώς η κ. Δούρου και πρόσθεσε:

«Σήμερα, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών της Ευρώπης, οι λέξεις αυτές σηματοδοτούν την ανάγκη διαρκούς αγώνα. Γιατί τίποτε δεν είναι δεδομένο. Ειδικά στις σημερινές συνθήκες επιβάλλεται αδιαπραγμάτευτος αγώνας ενάντια σε κάθε προσπάθεια αναβίωσης του χθες, της ακροδεξιάς φρίκης, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, των διακρίσεων και των ανισοτήτων. Διαφορετικά το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης δεν έχει ούτε παρόν ούτε μέλλον. Αυτό το μήνυμα στέλνουμε σήμερα από εδώ, από τα ηρωικά, βαμμένα με το αίμα των αγωνιστών, χώματα της Καισαριανής. Η Δύναμη Ζωής στο πλευρό του λαού μας, δίνει καθημερινά τη μάχη για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ισότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet