Ρ. Δούρου: Ο χρόνος στην Αγία Βαρβάρα σταμάτησε τον Σεπτέμβριο του 2019
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ρ. Δούρου: Ο χρόνος στην Αγία Βαρβάρα σταμάτησε τον Σεπτέμβριο του 2019

Τα έργα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, που ξεκίνησαν από τη διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής (2014-2019), και, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «σήμερα έχουν εγκαταληφθεί», επισκέφθηκαν, το πρωί της Παρασκευής 10/7, η επικεφαλής της παράταξης, Ρένα Δούρου και ο τέως δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Καπλάνης.

«Για τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας ο χρόνος φαίνεται να σταμάτησε την 1η Σεπτεμβρίου του 2019, μαζί και τα σπουδαία έργα για αυτήν την τόσο υποβαθμισμένη περιοχή. Έργα που λείπανε χρόνια , όπως αναπλάσεις δρόμων, έργα πρασίνου, αθλητικές εγκαταστάσεις για τα νιάτα μας», σημείωσε η κ. Δούρου, για να προσθέσει:

«Λοιπόν αυτά τα έργα δεν είναι ούτε του Καπλάνη ούτε της Δούρου. Αυτά τα έργα είναι των φορολογουμένων πολιτών και καλούμε τους υπεύθυνους να τα παραδώσουν στους πραγματικούς ιδιοκτήτες. Σε εκείνους για τους οποίους δουλέψαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Την επικεφαλής της Δύναμης Ζωής και τον τέως δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας συνόδευαν ο τέως αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, περιφερειακός σύμβουλος, Χρήστος Καραμάνος, η περιφερειακή σύμβουλος, Χρυσάνθη Αυλωνίτου, καθώς και ο τέως αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Σάββας Σαββίδης, η δημοτική σύμβουλος Τασούλα Πετράκου, ο πρώην διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Αντώνης Ζηματούρας.

Οι αντιπροσωπείες της Δύναμης Ζωής και της Δικής μας Πόλης συζήτησαν με πολίτες και επισκέφθηκαν το γήπεδο Ριμινίτικα, που αν και έχει ολοκληρωθεί παραμένει κλειστό, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τους χώρους πρασίνου απέναντι από το Λίθο, τις παιδικές παιδικές χαρές, που η κατασκευή τους έχει παγώσει από τον Σεπτέμβριο του 2019, τους πεζοδρόμους γύρω από τον νέο σταθμό του μετρό, το σταθμό του μετρό, καθώς και τις οδούς Π.Π. Γερμανού, Χειμάρας, Καραϊσκάκη,
Ταϋγέτου και Αρχιμήδους, που, όπως σημειώνεται, «επίσης, η διαδικασία Βιοκλιματικής Αστικής τους Ανάπλασης, έχει σταματήσει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet