Σε εθελοντική δράση καθαρισμού στο άλσος Ν. Φιλαδέλφειας ο Γ. Κουμουτσάκος
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Σε εθελοντική δράση καθαρισμού στο άλσος Ν. Φιλαδέλφειας ο Γ. Κουμουτσάκος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών, συμμετείχε την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στην Εθελοντική Δράση Καθαρισμού του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Πολίτες, εθελοντικές οργανώσεις, ο Σύλλογος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και το Σώμα  Ελληνικού Οδηγισμού συμμετείχαν στη δράση, αποδεικνύοντας στην πράξη την ευαισθησία τους για το περιβάλλον και την τοπική βιοποικιλότητα. Η άρτια διοργάνωση και η κινητοποίηση του κόσμου έφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς, μέσα σε λίγες ώρες, συγκεντρώθηκαν 50 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, αλλάζοντας την εικόνα του πάρκου.  

Ο κ. Κουμουτσάκος συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες για τη συμβολή τους στον εθελοντικό καθαρισμό. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εθελοντική δράση και ο κ. Κουμουτσάκος υποσχέθηκε ότι, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, θα συνεισφέρει σε κάθε προσπάθεια που ενισχύει την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet