Σε εκδήλωση της Ένωσης Απανταχού Μανιατών στον Πειραιά ο Περιφερειάρχης Αττικής
Κοινωνία

Σε εκδήλωση της Ένωσης Απανταχού Μανιατών στον Πειραιά ο Περιφερειάρχης Αττικής

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/2, από την Ένωση Απανταχού Μανιατών, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, στην Πέτρινη Αποθήκη στο λιμάνι Πειραιά, στην Πύλη Ε2.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε αναφορά στη σημαντική προσφορά της Μανιάτικης Κοινότητας σε επίπεδο ιστορίας, πολιτικής, επιχειρηματικής και πολιτιστικής δράσης.

Ο περιφερειάρχης, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» και εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Αττικής, Σταύρο Βοϊδονικόλα, στα μέλη της Ένωσης και σε όλους τους παρευρισκόμενους, επισήμανε ότι η Περιφέρεια τιμά τους Μανιάτες και θα βρίσκεται στο πλευρό τους προκειμένου να ενισχύσει κάθε δράση της Ένωσής τους προς την κατεύθυνση του πολιτισμού και της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.

«Τιμήσαμε σήμερα τους Μανιάτες αδελφούς μας, που μας στηρίζουν και περιβάλλουν με εμπιστοσύνη την προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πνοή στην Αττική μας. Σε αυτή τη μάχη που δίνουμε είμαστε όλοι μαζί, γιατί πιστεύουμε στη δημιουργική συνένωση όλων των πολιτών, αλλά και στον συγκερασμό των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας. Έχοντας στο πλευρό μας τους Μανιάτες, αλλά και τους πολίτες της Αττικής που κατάγονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, εργαζόμαστε για να αλλάξουμε την Αττική και τις ζωές μας προς το καλύτερο», δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι στελέχη, περιφερειακοί σύμβουλοι και αντιπεριφερειάρχες της παράταξής του έχουν καταγωγή από τη Μάνη.

Στην εκδήλωση, στην οποία τιμήθηκαν ο Σταύρος Ξαρχάκος και ο Ανάργυρος Μαριόλης, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκος, οι βουλευτές Γ. Τραγάκης, Κ. Κατσαφάδος, Γ. Μελάς, Ν. Μανωλάκος, Ν. Δούνια, Χ. Μπουτσικάκης, Δ. Μαρκόπουλος, Δ. Καμμένος και Β. Σπανάκης, οι δήμαρχοι Πειραιά, Γ. Μώραλης και Περάματος, Γ. Λαγουδάκης, οι αντιπεριφερειάρχες Σ. Αντωνάκου, Α. Λεωτσάκος και Μ. Κουρή, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Σ. Βοϊδονικόλας, Σ. Μελάς, Ε. Αβραμοπούλου, Ε. Μπαρμπαγιάννη, Γ. Βλάχου, Θ. Κουτσογιαννόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ, Δ. Μουλιάτος, ο πρώην βουλευτής Δ. Καπερνάρος, ο πρώην πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Δ. Καλογερόπουλος κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet