Στα εγκαίνια λειτουργίας καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής στις Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων ο περιφερειάρχης  Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στα εγκαίνια λειτουργίας καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής στις Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης

Την λειτουργία ακόμη μιας καινοτόμου εφαρμογής, στο πλαίσιο της μετάβασης της Περιφέρειας Αττικής στη νέα ψηφιακή εποχή, εγκαινίασε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης. Πρόκειται για το σύστημα  αυτοματοποιημένης εξυπηρέτησης πολιτών της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων, το οποίο αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Παράλληλα ο Γ. Πατούλης πραγματοποίησε επίβλεψη στο σύστημα λειτουργίας πινακίδων Matrix στις σήραγγες Δραπετσώνας.

Τον κ. Πατούλη συνόδευαν η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στ. Αντωνάκου, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Σ. Βοϊδονικόλας, ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Αττικής Ν. Παπαγεωργίου, η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και υπεύθυνη για τον συντονισμό του έργου Μ. Κουρή, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Σ. Μελάς και Ε. Μπαρμπαγιάννη, καθώς και ο διευθυντής Τεχνικών Έργων Πειραιά κ Νήσων Σ. Παγωτέλης.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, κατά την επίσκεψή του στην Αντιπεριφέρεια Πειραιώς και Νήσων, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής, ενώ συνομίλησε με τους εργαζόμενους τους οποίους και ευχαρίστησε για την εργασία τους προς όφελος των πολιτών.

«Ακόμη μια καινοτόμα εφαρμογή έρχεται να προστεθεί στη συνολική εικόνα της ψηφιακής αναβάθμισης των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής. Το σύστημα αυτοματοποιημένης προτεραιοποίησης είναι ένα χρήσιμο εργαλείο τεχνολογίας το οποίο θα συμβάλλει στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλάζοντας την εικόνα και των ίδιων των υπηρεσιών της Περιφέρειας. Θέλω να ευχαριστήσω την υπεύθυνη για το συντονισμό του έργου κ. Μ. Κουρή, για την πολύ σπουδαία δουλειά που κάνει, αλλά και όλους τους εργαζόμενους και τα στελέχη που εκτελούν με ευσυνειδησία τα καθήκοντά τους», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Γ. Πατούλης.

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης Αττικής μετέβη στη συνέχεια στις σήραγγες Δραπετσώνας επί της Λεωφ. Παπανδρέου, στις οποίες η Περιφέρεια Αττικής τοποθέτησε νέες σύγχρονες πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων τεχνολογίας FullMatrix με χρηματοδότηση 137.824,50 ευρώ, αντικαθιστώντας τις παλαιές, οι οποίες παρέμεναν για πάνω από δέκα χρόνια εκτός λειτουργίας, όπου και δήλωσε:

 «Με στρατηγικό στόχο την ασφάλεια του οδικού δικτύου ενισχύουμε την επικοινωνία με τους χρήστες του. Με τις νέας τεχνολογίας πινακίδες εξασφαλίζεται πιο άμεση και περιεκτικότερη ενημέρωση για τις μετακινήσεις των οδηγών, ενώ το Κέντρο Διαχείρισης εφοδιάζεται με ένα ακόμη χρήσιμο ψηφιακό  εργαλείο  για την εποπτεία των σηράγγων και την ασφάλεια στις διελεύσεις».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση για την επίσκεψη του Γ. Πατούλη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet