Στην αποκριάτικη γιορτή του ΙΣΑ ο περιφερειάρχης Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στην αποκριάτικη γιορτή του ΙΣΑ ο περιφερειάρχης Αττικής

Ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε στην αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών για τις οικογένειες των μελών του.

Ο κ. Πατούλης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών υποδέχτηκαν τα εκατοντάδες παιδιά, που φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και συνοδευόμενα από τους γονείς τους, συμμετείχαν σε ενδιαφέροντα παιχνίδια και δραστηριότητες.

Περισσότερα από 1.500 άτομα, μικροί και μεγάλοι, χόρεψαν τραγούδησαν και διασκέδασαν στη γιορτή του ΙΣΑ. Ξυλοπόδαροι και μασκότ οδήγησαν τα παιδιά σε έναν μεγάλο παιδότοπο, ενώ «ανιματέρ» απογείωσαν το κέφι, με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Στο χαιρετισμό του, ο περιφερειάρχης υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης ποιοτικού χρόνου των γονέων με τα παιδιά τους και τόνισε ότι «η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και να συμβάλλει στην προσπάθεια των γονιών να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ θα βρίσκονται δίπλα στους νέους γιατρούς που αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες να επιβιώσουν. Δίνουμε μάχη για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα κρατήσουν τους νέους γιατρούς και τις οικογένειές τους στον τόπο μας και να σταματήσει η μετανάστευση του ιατρικού κόσμου που εξαναγκάζεται να αναζητήσει τη τύχη του στο εξωτερικό για να επιβιώσει.Το braindrain στερεί από τη χώρα μας το επιστημονικό της προσωπικό και κάνει την Ελλάδα φτωχότερη», τόνισε ο κ. Γ. Πατούλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, τα μέλη του Δ.Σ. του ΙΣΑ Φ. Πατσουράκος, α’ αντιπρόεδρος, Γ. Δατσέρης, β’ αντιπρόεδρος, Σ. Τσούκαλος, γ. γραμματέας, Γ. Μαρίνος, ταμίας, Γ. Κεχρής, Π. Λεονάρδου, Λ. Μαρκάκη, Σ. Προβατάς, Δ. Παπαμεθοδίου, Α. Φουστάνος, Τ. Χατζής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet