Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου Ένωσης ο περιφερειάρχης Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου Ένωσης ο περιφερειάρχης Αττικής

Στη δυναμική του Κρητικού στοιχείου σε πολιτιστικό, επιστημονικό και επιχειρηματικό επίπεδο αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παρέστη σήμερα, Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου Ένωσης.

Ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η Περιφέρεια Αττικής είναι στο πλευρό των απόδημων Κρητικών που ζουν στο λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά και το εξωτερικό. Οι Κρήτες διαθέτουν ένα ισχυρό πολιτιστικό, επιστημονικό και επιχειρηματικό δυναμικό. Θα συνεργαστούμε στενά προκειμένου να υλοποιήσουμε μια σειρά από στόχους. Το επόμενο διάστημα θα είμαστε έτοιμοι να προσδιορίσουμε συγκεκριμένο πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών. Δεν ξεχνάμε την κρητική μας καταγωγή. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Παγκρητίου, Γιώργο Μαριδάκη, για το έργο του και τη διατήρηση της μεγάλης πολιτιστικής παράδοσης της Μεγαλονήσου».

Από την πλευρά του ο κ. Γ. Μαριδάκης ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Χρονιά» σε όλους και στη συνέχεια έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου που έχει επιτευχθεί το προηγούμενο διάστημα, καθώς και στις δράσεις που προγραμματίζονται για το μέλλον.

Στην εορταστική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πλοίο της ΑΝΕΚ στο Λιμάνι του Πειραιά, παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός  Περιβάλλοντος, Κ. Χατζηδάκης, ο υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γ. Πλακιωτάκης, η βουλευτής Ντ. Μπακογιάννη, ο βουλευτής Κ. Κυρανάκης, ο ευρωβουλευτής Μ. Κεφαλογιάννης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λ. Κεφαλογιάννη, η αντιπεροιφερειάρχης Πολιτισμού, Ε. Δουνδουλάκη, εκπρόσωποι από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β΄ Βαθμού και πλήθος μελών και φίλων της Ένωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet