Στην πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ ο Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ στη Χασιά παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Τον περιφερειάρχη, αλλά και τα μέλη της Ε.Ε. του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής καλωσόρισε ο πρόεδρος του Σωματείου, Γιώργος Ζαχαρόπουλος.

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε με τους εργαζόμενους ευχές για μια καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά και τους συνεχάρη για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν, σε δύσκολες συνθήκες.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση υπογράμμισε την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής στο ζήτημα της αποτελεσματικής διαχείρισης των αποβλήτων, το οποίο χαρακτήρισε «εθνική υπόθεση» και πρόσθεσε:

«Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε ένα τέλος στις παθογένειες του παρελθόντος και να δώσουμε μία οριστική λύση στο ζήτημα αυτό. Ξεκινάμε συντονισμένη προσπάθεια με στρατηγική, σαφή χρονοδιαγράμματα και σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της Αττικής, για να δώσουμε βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις. Στόχος είναι να διαμορφωθεί, σε συνεργασία με το κεντρικό κράτος και τους 66 Δήμους της Αττικής, ένα αποτελεσματικό σχέδιο με έμφαση στην ανακύκλωση, την ενημέρωση του κοινού, αλλά και την εκπαίδευση στα σχολεία. Σε αυτό το πλαίσιο στις προτεραιότητες είναι να γίνει ο ΕΔΣΝΑ μία σύγχρονη μονάδα, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε συνοδοιπόροι».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας, ο δήμαρχος Φυλής και μέλος Ε.Ε. ΕΔΣΝΑ, Χρήστος Παππούς, ο πρόεδρος του ΕΟΑΝ – μέλος Ε.Ε.  ΕΔΣΝΑ και π. δήμαρχος Κηφησιάς, Νίκος Χιωτάκης, ο π. Δήμαρχος Φυλής μέλος Ε.Ε.  ΕΔΣΝΑ Δημήτρης Μπουραΐμης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ε.Ε.  ΕΔΣΝΑ Γιάννης Σμέρος και ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Παπαδάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet