Στη μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο περιφερειάρχης Αττικής
Κοινωνία

Στη μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο περιφερειάρχης Αττικής

Τη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Μαρτίου, στο Σύνταγμα, με αφορμή την αυριανή επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας, εκπροσώπων κομμάτων,  εκπροσώπων της στρατιωτικής ηγεσίας, επισήμων και πλήθος κόσμου, παρακολούθησε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Νωρίτερα ο κ. Γ. Πατούλης κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. 

Η παρέλαση των μαθητών πραγματοποιήθηκε παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Π. Πικραμμένου, του αντιπροέδρου της Βουλής Ν. Κακλαμάνη, του δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ν. Φίλη και της βουλευτού του ΜΕΡΑ 25 και προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γ. Δημόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Βλάχος και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Τουρισμού Θ. Κουτσογιαννόπουλος.

Ο περιφερειάρχης σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές, τα παιδιά μας που με αφορμή την εθνική μας επέτειο παρέλασαν σήμερα, γεμίζοντας όλους μας με περηφάνια και συγκίνηση. Η πατρίδα μας γιορτάζει την ελευθερία της, που κατακτήθηκε μετά από πολλούς αγώνες και είναι πολύτιμη, γι’ αυτό και οφείλουμε όλοι να μην ξεχνάμε ποτέ το εθνικό μας χρέος. Να είμαστε ενωμένοι και να μην πάψουμε στιγμή να υπερασπιζόμαστε το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας.

Η χώρα μας είναι περήφανη για τα παιδιά της, τη νέα γενιά που είναι η ελπίδα και η αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο μέλλον. Οφείλουμε να παραδώσουμε στις νέες γενιές μια καλύτερη χώρα που θα κρατά τα παιδιά της και θα τους δίνει κίνητρα να μείνουν και να προσφέρουν στην πατρίδα τους. Χρόνια πολλά σε όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet