Στον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων ο περιφερειάρχης Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων ο περιφερειάρχης Αττικής

Στον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, που φέτος περιορίστηκε στην κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, λόγω των έκτακτων υγειονομικών μέτρων, συμμετείχε το Σάββατο 21/11 ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Αμέσως μετά το πέρας της λιτής τελετής ο κ. Πατούλης δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων που, με ακμαίο εθνικό φρόνημα και υψηλή συναίσθηση της ευθύνης, δίνουν καθημερινά έναν ηρωικό αγώνα για να υπερασπιστούν την ακεραιότητα, την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντα της πατρίδας μας.

»Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, όπως αυτή διαμορφώνεται από την κλιμακούμενη επιθετικότητα των γειτόνων και τις πολύπλευρες επιπτώσεις από την επέλαση του κορωνοϊού, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας αποτελούν πυλώνα σταθερότητας, προάσπισης της Δημοκρατίας, με πίστη στις αξίες του Ελληνισμού και με αξιόλογη προσφορά στην κοινωνία, από άκρη σε άκρη της χώρας.

»Τους ευχόμαστε να μας κάνουν πάντα υπερήφανους, να μας εμπνέουν και να μας καθοδηγούν με το παράδειγμά τους. Η Περιφέρεια Αττικής θα είναι πάντα στο πλευρό τους, με κάθε πρόσφορο τρόπο».

Στην τελετή παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφ. Εθνικής Άμυνας, Α. Στεφανής, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet