Στο πλευρό των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων η Περιφέρεια Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στο πλευρό των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων η Περιφέρεια Αττικής

Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και υπό τον συντονισμό της αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Β. Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη, συνεχίζονται οι δράσεις της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τους Δήμους Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων και αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υγειονομική κρίση που εκδηλώθηκε στο νησί του Πόρου, μετά την εμφάνιση μεγάλου αριθμού κρουσμάτων Covid-19.

Μετά τη διανομή υγειονομικού υλικού στους Δήμους Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων πριν από λίγες μέρες, την περασμένη Κυριακή (9/8), συνεργεία της Περιφέρειας προχώρησαν σε απολυμάνσεις δημοσίων κτηρίων στους δύο Δήμους.

Παράλληλα, συνεχίζονται καθημερινά και με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι διατήρησης των μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοϊό, από τα στελέχη των υγειονομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, που από την πρώτη στιγμή, όπως επεσήμανε, με υψηλό αίσθημα της ευθύνης και του καθήκοντος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέδραμαν με ζήλο στην αντιμετώπιση της κρίσης που πλήττει την ευρύτερη περιοχή.

Επιπροσθέτως, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της διεύθυνσης Υγειονομικών Ελέγχων των Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων, καθώς και τους υπαλλήλους του Απολυμαντηρίου της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας για την άμεση ανταπόκρισή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους.    

Σε σχετική δήλωσή του ανέφερε:

«Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, λόγω της υγειονομικής κρίσης, συμβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε, ώστε να μη νιώθει κανένας πολίτης απροστάτευτος.

»Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για την καλύτερη θωράκιση της Αττικής μας και την ανακούφιση φορέων και πολιτών που πλήττονται. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους έμπρακτα. Για εμάς η διασφάλιση της προάσπισης της υγείας των πολιτών, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet