Συνάντηση Γ. Πατούλη με συμβασιούχους ορισμένου χρόνου της Περιφέρειας Αττικής
Κοινωνία

Συνάντηση Γ. Πατούλη με συμβασιούχους ορισμένου χρόνου της Περιφέρειας Αττικής

Με συμβασιούχους ορισμένου χρόνου διαφόρων ειδικοτήτων που προσλήφθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής για να καλύψουν έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της Covid 19 είχε την Πέμπτη 25/6 συνάντηση ο περιφερειάρχης Αττικής.

Ο κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους στη μεγάλη οικογένεια της Περιφέρειας Αττικής και επεσήμανε ότι οι υπηρεσίες τους θα είναι πολύτιμες σε τομείς που οι ανάγκες είναι αυξημένες λόγω της πανδημίας.

Συνολικά εκτιμάται ότι θα καλυφθούν 209 θέσεις συμβασιούχων ορισμένου χρόνου. Οι ειδικότητες αφορούν, μεταξύ άλλων, επόπτες υγείας, επισκέπτες υγείας, ιατρούς, γεωπόνους, κτηνιάτρους, τεχνολόγους τροφίμων, μηχανικούς και οδηγούς.

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης τόνισε: «Η Περιφέρεια Αττικής, όπως και η κεντρική διοίκηση, απέδειξαν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης και να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα. Με τη συνεργασία όλων μας μπορεί η χώρα μας να αλλάξει σελίδα. Στην προσπάθειά μας αυτή αποτελείτε ένα ισχυρό κρίκο.

»Η συμβολή σας σε τομείς που αφορούν στη δημόσια υγεία, την ασφάλεια και τη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας θα είναι καθοριστική. Οι γνώσεις σας και η διάθεσή σας για προσφορά θα μας βοηθήσουν να λειτουργήσουμε ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Σας καλωσορίζω στην Περιφέρεια Αττικής, τα στελέχη μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν για να προσαρμοστείτε και να ενταχθείτε στο δυναμικό μας τα ταχύτερο δυνατό».

Στη συνέχεια ο Γ. Πατούλης αναφέρθηκε και στο χρονικό διάστημα που θα απασχοληθούν οι συμβασιούχοι επισημαίνοντας ότι ως α’ αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ θα εισηγηθεί την παράταση της παραμονή τους στις θέσεις τους, καθώς τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν σε τρεις ή τέσσερις μήνες.

Στη συνάντηση με τους συμβασιούχους συμμετείχαν, επίσης, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Γ. Σελίμης, η γενική διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας, Γ. Προκοπιάδου και η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Π. Νοδάρα

.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet