Συνάντηση περιφερειάρχη Αττικής με αντιπροσωπεία του  προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής
Κοινωνία

Συνάντηση περιφερειάρχη Αττικής με αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΕΝΑΞΙΑ). Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του περιφερειάρχη, με την παρουσία και της  πρ. αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Κουρή, συμμετείχαν ο πρόεδρος και αστυνομικός διευθυντής Ευάγγελος Μαντζιώρος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών στην Αττική, καθώς και στη συνεργασία της Περιφέρειας με την Ελληνική Αστυνομία. Τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο γενικός γραμματέας εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους «για την καθοριστική συμβολή» του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και συνολικά των στελεχών της Περιφέρειας Αττικής στην παροχή μέσων προστασίας κατά την έναρξη της πανδημίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά κ.ά.). Μάλιστα όπως υπογράμμισαν χαρακτηριστικά, το υλικό που τους παρασχέθηκε συνέβαλε σημαντικά στην αποτελεσματικότερη προστασία τους και στον περιορισμό των κρουσμάτων.

Ο κ. Πατούλης τόνισε την καθοριστική σημασία της Ελληνικής Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών και ευχαρίστησε τους αξιωματικούς για το έργο τους. «Η Ελληνική Αστυνομία είναι η ασπίδα της ασφάλειας των πολιτών και η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει έμπρακτα το έργο της», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο τους από όποια θέση και αν βρίσκεται ενώ πρότεινε με την ιδιότητα του προέδρου του ΙΣΑ να συνεργαστούν προκειμένου να υλοποιηθούν ειδικά σεμινάρια για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet