Συνδρομή Περιφέρειας Αττικής και ΕΔΣΝΑ στο κλείσιμο παράνομης χωματερής στη Σαλαμίνα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνδρομή Περιφέρειας Αττικής και ΕΔΣΝΑ στο κλείσιμο παράνομης χωματερής στη Σαλαμίνα

Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) αποκαταστάθηκε ο χώρος στην περιοχή Κατσέλι – Μπιζάνη,πλησίον σκοπευτηρίου στη Σαλαμίνα,  ο οποίος λειτουργούσε για τουλάχιστον 4 χρόνια ως παράνομη χωματερή.

Μετά από συνεχείς ελέγχους, συστάσεις και τη συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ, ο χώρος είναι πλέον καθαρός.

Τις σχετικές ενέργειες αποκατάστασης, μετά από εντολή του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, συντόνισε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Βασιλική Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία ο κ. Γ. Πατούλης δήλωσε ότι: «Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος της Περιφέρειας Αττικής. Εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να αλλάξει σελίδα η Αττική στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων».

Τις ευχαριστίες του εκφράζει με ανακοίνωσή του και ο δήμαρχος Σαλαμίνας, Γ. Παναγόπουλος. Ειδικότερα σε σχετικό δελτίο Τύπου ο Δήμος επισημαίνει: 

«Με πολλή δουλειά και ενώ παράλληλα έπρεπε να καθαρίσουμε το νησί από άκρη σε άκρη, το οποίο παραλάβαμε στη χαώδη κατάσταση του καλοκαιριού, καταφέραμε να καθαρίσουμε τον χώρο του Σκοπευτηρίου.

»Στην προσπάθεια μας αυτή καθοριστική ήταν η βοήθεια του περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, της αντιπεριφερειάρχου Νήσων, κ. Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη και της διοίκησης του ΕΔΣΝΑ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά».

Καθαρισμός παράνομης χωματερής στη Σαλαμίνα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet