Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής απομακρύνουν αφίσες που αναρτήθηκαν παράνομα σε κεντρικούς δρόμους
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής απομακρύνουν αφίσες που αναρτήθηκαν παράνομα σε κεντρικούς δρόμους

Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής απομακρύνουν από το πρωί της Τετάρτης 5/5 αφίσες που αναρτήθηκαν παράνομα σε κεντρικούς δρόμους, αρμοδιότητας της Περιφέρειας, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και τις συνεχείς δράσεις που υλοποιεί με σκοπό την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης αφισορύπανσης, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας εντοπίστηκε από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και από τις κάμερες παρακολούθησης του Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, εκτεταμένη παράνομη αφισορύπανση σε κεντρικές αρτηρίες του οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής.

Τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας επιχειρούν από το πρωί της Τετάρτης 5 Μαΐου, κατά μήκος των δρόμων, με σκοπό την άμεση απομάκρυνσή των παράνομων αφισών, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των χρηστών του οδικού δικτύου.

Η διοίκηση της Περιφέρειας επισημαίνει ότι το διαφημιστικό υλικό που έχει αναρτηθεί παράνομα, ελλοχεύει πολλούς κινδύνους, καθώς μπορεί να γίνει αιτία πολλών σοβαρών ατυχημάτων, λόγω απόσπασης της προσοχής των οδηγών, αλλά και πιθανής αποκόλλησης τμήματός του και πτώσης του στο οδόστρωμα.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αναφέρει σχετικά σχετικά:

«Δυστυχώς παρά τις συστάσεις μας και τις επίμονες προσπάθειές μας, σε συνεργασία με τους Δήμους, προκειμένου να σταματήσει η αφισορύπανση στην Αττική, το φαινόμενο επαναλαμβάνεται.

»Εμείς, από την πλευρά μας, στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση. Ακόμα και αν κάποιοι επιμένουν να ασχημονούν, παραβιάζοντας τους νόμους, εμείς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και την αισθητική της Αττικής μας.

»Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παραβιάζει τον νόμο εις βάρος του περιβάλλοντος, αλλά και της ασφάλειας των πολιτών. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε το πρόσωπο της Αττικής και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet