Συνεργείο της Περιφέρειας απομάκρυνε άμεσα πινακίδα που αποξηλώθηκε λόγω του ανέμου
Κοινωνία

Συνεργείο της Περιφέρειας απομάκρυνε άμεσα πινακίδα που αποξηλώθηκε λόγω του ανέμου

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Περιφέρεια Αττικής κατόπιν σχετικής εντολής του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, και παρενέβη για την απομάκρυνση διαφημιστικής πινακίδας η οποία είχε αποξηλωθεί από τους ισχυρούς ανέμους και ήταν έτοιμη να πέσει.

Η πινακίδα ήταν τοποθετημένη στην ταράτσα ιδιωτικού κτηρίου επί της οδού Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Αθήνα. Ο μηχανισμός της Περιφέρειας, που βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή, παρενέβη άμεσα και τεχνικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή. Σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής έγινε διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα από τη Λ. Αλίμου έως την οδό Εθνάρχου Μακαρίου από τις 19:00 έως τις 22:00. Παράλληλα ελήφθησαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για να αποκλειστεί η περιοχή και να απομακρυνθεί η επικίνδυνη πινακίδα με ασφάλεια, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Στο σημείο έσπευσε και ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης.

Για το συμβάν ο κ. Πατούλης τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής για την άμεση κινητοποίησή τους. Πάγια προτεραιότητά μας είναι η προστασία του οδικού δικτύου και των πολιτών. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε συνεχή επιφυλακή και να παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται για την ασφάλεια των κατοίκων της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet